Derde kerstshopping met kerstmarkt

Op vrijdag 21 december is het weer feest in Berlaar! De dienst Lokale Economie van het gemeentebestuur organiseert al voor het derde jaar op rij een kerstshopping met kerstmarkt op en rond het dorpsplein in Berlaar. Ook de lokale handelaars en Berlaarse verenigingen zetten dan weer hun beste beentje voor om er een sfeervol kerstevenement van te maken.

Verscheidene winkels in het centrum van Berlaar houden op vrijdag 21 december hun winkel langer open en ook een hele hoop verenigingen en handelaars van buiten de kern nemen deel aan dit gebeuren door een kraampje te plaatsen op en rond het marktplein. Net als bij de vorige edities zal ook dit jaar de Berlaarse muziekschool het evenement muzikaal openen vanop de kiosk.

Het gemeentebestuur zorgt voor een magische kerstsfeer door onder meer een straatgoochelaar, een rondtrekkend covergroepje en steltenlopers met lichtjes uit te nodigen. Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht: er zal opnieuw een verwarmde tent op het marktplein staan, boordevol kinderanimatie zoals een clown die ballonnen plooit, een ballenbadje, een workshop om sneeuwmanlichtjes met lichtgevende neus te maken of kleine kerstboompjes met versieringen in, buttons maken en nog zoveel meer.

De Zelfstandige Ondernemers Berlaar (ZOB/Unizo) halen de Kerstman op 21 december naar Berlaar. Hij zal de kindjes verwelkomen vanop onze gezellige kiosk. Het gemeentebestuur van Berlaar heeft voor een kleurwedstrijd gezorgd. Elk kind die zijn of haar ingekleurde tekening die avond afgeeft aan de Kerstman, maakt kans op een leuke prijs én kan bovendien ook met de Kerstman op de foto.

Kom je ook met het hele gezin de kerstsfeer al opsnuiven tussen de talrijke kraampjes en in de mooi versierde winkels? Je bent alvast van harte welkom van 18 tot 24 uur om er samen een groots kerstfeest van te maken!

Hou zeker je brievenbus in de gaten voor onze speciale kerstkrant, waar je nog meer informatie terugvindt over dit evenement.

Toch nog vragen?

Neem dan gerust contact op met Anja via 03 410 19 00 of lokale-economie@berlaar.be

Inschrijvingsformulier kerstshopping 2018

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

Gepubliceerd op 17/10/2018