Daguitstap naar Gent voor 55-plussers

De seniorenraad en de dienst Vrije Tijd organiseren elk jaar een daguitstap. De Berlaarse 55-plussers trekken dan naar een culturele of historische stad en kunnen gedurende een hele dag deelnemen aan stadswandelingen of museumbezoeken. Zie je een dagje avontuur wel zitten? Schrijf je dan vanaf 13 maart meteen in, want het aantal plaatsen is beperkt.

De Berlaarse 55-plussers trekken ook dit jaar weer samen op daguitstap! Locatie van dienst is Gent. Het volledige programma bestaat uit de heen- en terugreis, drie maaltijden in restaurant Salons Carlos Quinto en twee activiteiten: we maken een stadswandeling door het historisch centrum en een boottocht op het water waarmee je een charmant perspectief op Gent krijgt.

Opstapplaatsen

De bus pikt je op op het Kardinaal Cardijnplein, aan het gemeentehuis of aan de kerk aan het station (Berkenhof).

Schrijf je in

Inschrijven en betalen kan vanaf maandag 13 maart tot uiterlijk vrijdag 14 april 2023 via de webshop of aan het onthaal in het gemeentehuis. Mensen die in dezelfde bus willen zitten, moeten samen inschrijven.
Personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming via het ziekenfonds krijgen korting en betalen de helft van de prijs. De korting geldt niet voor inwoners buiten Berlaar (met uitzondering van de inwoners van kerkelijk Heikant). Om te bewijzen dat je recht hebt op deze korting moet je op het inschrijfformulier een klevertje van het ziekenfonds kleven. Dit geldt per persoon. Schrijf je 2 mensen in dan moet je ook 2 klevertjes kleven. Iedereen - mensen met en mensen zonder korting - dient bij inschrijving via zijn vereniging het formulier en het geld in een gesloten enveloppe te steken. Op die manier blijft de privacy gewaarborgd. 

Opgelet: wacht niet tot de laatste dag om in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt! Als de bus vol zit, kan er niet meer ingeschreven worden.

Te doorlopen stappen als je wenst in te schrijven via de webshop (mensen met korting kunnen enkel inschrijven aan het onthaal):

    • Surf naar de webshop.
    • Maak een account aan, dat kan een gezinsaccount zijn waarbij je jouw partner eveneens toevoegt. Een account aanmaken doe je best voor de start van de inschrijvingen.
    • Schrijf in vanaf maandag 13 maart, 9 uur. Zorg ervoor dat je inschrijft voor de juiste opstapplek.

Foto's: Visit Gent

 

Gepubliceerd op 13/03/2023