Daguitstap naar Genk voor 55-plussers

Op dinsdag 3 juli vertrekken we om 7.30 uur met de Berlaarse 55-plussers op daguitstap.

Het programma bestaat uit de heen- en terugreis, een bezoek aan C-mine en het eten. Dit jaar hebben we maar één programma. Je kan ervoor kiezen om in de namiddag nog een geleide wandeling te volgen of zelfstandig de stad in te trekken.

C-mine is een omgebouwde mijnsite van Genk waar je de herbestemde gebouwen bezoekt, maar ook ondergronds (1 verdiep) kennis maakt met het mijnwerkersberoep.  Je stijgt tot op een hoogte van 15 meter in de schachtbokken. Wie zin heeft, kan ook tot 60 meter stijgen. Het is ook mogelijk om de beklimming van de schachtbok over te slaan.

De maaltijden nuttigen we in de Feestzaal Elysee. ‘s Morgens is er koffie met cake voorzien, ’s middags een warme maaltijd en ’s avonds een broodmaaltijd. ’s Middags is er water op tafel voorzien.  Andere dranken kunnen aangekocht worden.

Rond 19 uur vertrekken de bussen terug naar Berlaar.

 

De prijs wordt bepaald op basis van de woonplaats:

programma

- 55-plussers die in Berlaar wonen:

30 euro

- 55-plussers die behoren tot kerkelijk Heikant en hoofdlid zijn van een erkende Berlaarse seniorenbond

40 euro

- 55-plussers die niet behoren tot het grondgebied Berlaar of kerkelijk Heikant

60 euro

 

Inschrijven en betalen kan vanaf maandag 7 mei tot en met woensdag 30 mei 2018 aan het onthaal in het gemeentehuis. Mensen die in dezelfde bus willen zitten, moeten samen inschrijven. Gebruik altijd het inschrijvingsformulier.

Opgelet: wacht niet tot de laatste dag om in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt! Als de bus vol zit, kan er niet meer ingeschreven worden.

Opstapplaatsen: Kardinaal Cardijnplein, Gemeentehuis, kerk Station (Berkenhof)

Programma_en_inschrijvingsformulier.pdf

Gepubliceerd op 18/04/2018