Creatief talent? De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Lier (in Berlaar) zoekt jou!

Hou je van zingen of zou je graag een instrument spelen? Dan ben je aan het juiste adres bij de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Lier in Berlaar. Schrijf je in aan de academie en geniet van muziek in al zijn gedaantes: muziekinitiatie, muzieklab, instrumentles, muzikale en culturele vorming en meer!

De academie bereidt zich volop voor op het nieuwe schooljaar. Krachten worden gebundeld, creatieve oplossingen gezocht om ervoor te zorgen dat leerkrachten en leerlingen veilig en gezond aan de slag kunnen. In de maand september gaan de nieuwe lessen van start!

Draag je graag teksten voor of wil je leren toneelspelen? Is klassiek ballet of hedendaagse dans jou eerder op het lijf geschreven? Schrijf je dan in voor de woord- of dansopleidingen via www.samwdlier.be.

Inschrijvingen

Op de website van SAMWD vind je informatie over de muziek-, woord- en dansopleidingen, uurroosters, activiteiten en evenementen van de academie. Je kan online inschrijven via de website van de academie: www.samwdlier.be

Nieuwe opleidingen                                                                                                         

Circus, Choreograaf, Jongensdans, Improvisatie, VanBladKlas, Dirigentenopleiding, Theaterregisseur, Radio maken en Muziekproductie.

SAMWD Opleidingsaanbod 2020-2021

Meer weten?
Het secretariaat van de hoofdzetel in Lier beantwoordt graag jouw vragen:

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

Gepubliceerd op 19/06/2020