Coronamaatregelen: gemeentelijke diensten alleen open op afspraak

De coronamaatregelen van de federale overheid hebben ook een impact op onze gemeentelijke dienstverlening. Het lokaal bestuur heeft daarom een aantal maatregelen genomen naar de eigen medewerkers toe. Om zowel de eigen medewerkers als de burgers te beschermen, en de verspreiding van de ziekte te voorkomen, worden bezoeken aan de gemeentelijke diensten maximaal beperkt.

Gemeentelijke diensten alleen open op afspraak

Concreet betekent dat dat er op een aantal diensten slechts nog een minimale bezetting voorzien is en dat onze diensten alleen nog maar op afspraak werken.

We raden, zowel voor je eigen gezondheid als die van anderen, af om spontaan naar het gemeentehuis te komen. De deur is namelijk gesloten.

We blijven bereikbaar, voor vragen en om je bij te staan. Langskomen is alleen mogelijk op afspraak, nadat je telefonisch of via mail contact hebt opgenomen via 03 410 19 00 of info@berlaar.be. We bekijken dan samen of het dringend is en of het noodzakelijk is dat je langskomt. Als dat laatste het geval is, maken we samen met jou een afspraak. Let wel op: de term 'dringend' wordt erg strikt geïnterpreteerd.

Gepubliceerd op 16/03/2020