Compostactie op jouw recyclagepark in april!

Droom jij van een tuin die gezond en vruchtbaar is? Een tuin die niet meer verdort en hittebestendig is? Dan heeft IVAREM de ultieme tip voor jou: koop compost van IVAREM om je tuin helemaal op te fleuren!

Wat is Vlaco-compost?

Vlaco-compost is een duurzame bodemverbeteraar die in zak en/of in bulk wordt aangeboden. Het is een gouden kringloop-product, 100% natuurlijk en multifunctioneel inzetbaar in ieders tuin.

Welke voordelen heeft Vlaco-compost?

Niet alleen je bodem en alles wat daarop groeit beleeft er profijt aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseer je immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. En jij geniet mee van een mooier gazon, prachtige bloemen en planten en een heerlijke eigen oogst! Tenslotte heeft compostgebruik ook heel wat in petto om je tuinbodem natuurlijk te wapenen tegen langere droogte- en hitteperiodes in de zomer. 

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van Vlaco-compost

Het recyclagepark in Berlaar neemt deel aan de voorjaarscompost-actie “Ik draag Vlaco-compost op handen”. Bij aankoop van Vlaco-compost krijg je tijdens de actieperiode in april gratis een paar tuinhandschoenen* cadeau. De actie geldt voor compost in zakken én compost in bulk. Check het compostaanbod en prijzen via www.ivarem.be/compost. Meer informatie over de voordelen en het gebruik van compost vind je hier.

*zolang de voorraad strekt; op=op

 

Gepubliceerd op 02/04/2021