Buitenspeeldag 2023: ravotten in het lentezonnetje!

Op woensdag 19 april neemt Berlaar opnieuw deel aan de Buitenspeeldag, een dag waarop kinderen een vrijstelling van hun huiswerk krijgen en aangespoord worden om in de buitenlucht te gaan spelen.

Ieder jaar organiseren verschillende gemeenten op de woensdag na de paasvakantie een Buitenspeeldag, dé dag waarop we het belang van buiten spelen, bewegen en sporten nog eens extra in de kijker zetten. Terwijl de kinderzenders enkel een zwart scherm uitzenden,
zorgen wij ervoor dat het jou aan plezier niet zal ontbreken. Wij tonen je hoe je met weinig moeite buiten de tijd van je leven kan beleven.

Speel je mee?

Op woensdag 19 april kunnen kinderen een hele namiddag, van 13 tot 17 uur, terecht op twee verschillende locaties waar er naar hartenlust buiten kan worden geravot. Speelterrein Kriebels (Ballaarweg) en het domein aan de Sportschuur (Heistsebaan) worden omgetoverd tot een heus kinderparadijs waar we allerlei activiteiten voor een namiddag vol speelplezier voorzien. Even pauze nemen doen we met een gratis ijsje!

De buitenspeeldag is gratis en je hoeft je niet op voorhand in te schrijven.

Gepubliceerd op 15/02/2023