Bestel je plantje t.v.v. Kom op tegen Kanker online!

Vertegenwoordigers van verschillende verenigingen trekken in het najaar doorgaans de straat op om azalea’s voor Kom op tegen Kanker te verkopen. Omdat we met het coronavirus geen risico’s kunnen nemen gaat de huis-aan-huisverkoop dit jaar helaas niet door, maar kan je je plantje op een andere manier tot bij jou krijgen. 

Voor het eerst sinds 25 jaar zal het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker er helemaal anders uitzien. Er zal geen huis-aan-huisverkoop plaatsvinden, maar dat wil niet zeggen dat je dit jaar geen plantje kan aankopen om Kom op tegen Kanker te steunen.

Online te bestellen

Kom op tegen Kanker zelf biedt de plantjes dit jaar online te koop aan. Tussen 1 en 20 september kan je jouw plantje(s) bestellen via de website van Kom op tegen Kanker. Je bestelt en betaalt online. Na de aankoop kan je ervoor kiezen om het plantje af te halen bij een Aveve of om het thuis te laten leveren.

Ga je plantje zelf afhalen bij een afhaalpunt in Berlaar

De personen achter Kom op tegen Kanker willen je graag nog steeds persoonlijk, maar op een verantwoorde manier ontmoeten. Daarom kan je bij je bestelling ook kiezen voor "Je haalt je plantje op bij een afhaalpunt van vrijwilligers" en het ophalen bij één van onderstaande afhaalpunten:

 • Parochiezaal Berkenhof, Misstraat
  Maandag 21 en dinsdag 22 september van 19 tot 21 uur
  Woensdag 23 september van 14 tot 16 uur
 • Meisjeschiro Berlaar-Heikant, Heistsebaan
  Maandag 21 en dinsdag 22 september van 17 tot 19 uur
  Woensdag 23 september van 15 tot 17 uur
 • KLJ-lokaal, Fertlarelei
  Vrijdag 25 september van 19 tot 21 uur
 • Kiosk, Markt
  Zaterdag 26 september van 10 tot 12 uur

Een plantje wegschenken aan een zorgverlener 

Je kunt er dit jaar ook voor kiezen om een azalea weg te schenken aan de helden van de zorg. Je vinkt de optie aan op plantjesweekend.be en Kom op tegen Kanker zorgt ervoor dat de plantjes bij de zorgverleners in de ziekenhuizen terechtkomen.

Wie geen plantje wenst maar de stichting wel wil steunen, kan op de website ook terecht voor een gift.

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

Gepubliceerd op 26/08/2020