Berlaarbons in een nieuw jasje

Aan het onthaal van het gemeentehuis kan je sinds 2014 terecht voor de aankoop van Berlaarbons. Dat zijn waardebonnen die je vervolgens kan besteden bij de Berlaarse handelaars. De bons werden recent vernieuwd, waardoor ze voortaan in een gloednieuw jasje steken.

Meer dan 25 000 bons werden er op vijf jaar tijd uitgeschreven . Goed voor een bedrag van 125 000 euro dat terugvloeide naar de Berlaarse middenstand. Om het succes van de Berlaarbon te vieren, werd de bon onlangs grondig vernieuwd. Ze krijgen voortaan een ontwerp aangepast aan de nieuwe huisstijl.

Maar het principe verandert niet: je koopt één of meerdere Berlaarbons (t.w.v. 5 of 20 euro) aan via het onthaal van het gemeentehuis. Daar kan je vervolgens iemand blij mee maken. Wie een Berlaarbon gekregen heeft, kan daarmee terecht bij meer dan 70 Berlaarse handelaars. Het succes van dit initiatief danken we dan ook vooral aan hen. Want hoe meer enthousiaste handelaars en zelfstandigen de bon aanvaarden, hoe aantrekkelijker het product voor de burger wordt.

BONUS: de vorige Berlaarbons waren een jaar geldig en hadden dus een vervaldatum. De nieuwe bons zijn onbeperkt geldig, je kan ze dus gebruiken wanneer het jou past.

Meer weten?

Onthaal gemeentehuis
Markt 1, info@berlaar.be of 03 410 19 00

Gepubliceerd op 01/02/2019