Nieuws - meest recent

Wie een stamboom wil samenstellen of geïnteresseerd is in genealogie, kan daarvoor de registers van de Burgerlijke Stand raadplegen. In Berlaar doe je dat voortaan in de bibliotheek en niet langer in het gemeentehuis.

De jaarlijkse verwendag is de dag waarop de Berlaarse bibliotheek de bezoekers extra in de bloemetjes zet voor hun trouwe bibliotheekbezoeken doorheen het ganse jaar. Het is ook een goed moment voor nieuwe bezoekers om voor het eerst met de bibliotheek kennis te maken.

De bib trakteert namelijk met lekkere koffiekoeken en een lekker kopje koffie. Het team van Bibliotheek Berlaar verwacht jullie!

Zaterdag 14 oktober 2017, van 9.30 tot 12 uur.

Iedereen is van harte welkom!

In juni maakt de Berlaarse bibliotheek je weer wegwijs in de wondere wereld van computers en besturingssystemen. Je kan een basiscursus volgen, lessen volgen om Windows 10 onder de knie te krijgen of kennis maken met e-books en e-readers.

De computer bijt niet

In 2017 organiseren Amnesty International en de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking enkele 'Schrijf-ze-vrijdagen' in de gemeentelijke bibliotheek (Dorpsstraat 84).

Je kan op volgende dagen tussen 18.30 en 20.30 uur brieven schrijven in de bib:

- vrijdag 12 mei
- vrijdag 9 juni

 

 

Schrijf-ze-vrijdag op 12 mei