GBS & BKO Roefels

Alle lessen worden van vrijdag 13 maart om 24 uur tot en met vrijdag 3 april geschorst. Het advies is heel duidelijk: hou je kinderen thuis! De school blijft wel opvang voorzien, maar voornamelijk voor leerlingen die anders zouden opgevangen worden door de grootouders of leerlingen van ouders die zelf in de zorgsector actief zijn. De gezondheidsdeskundigen raden ten stelligste af om kinderen nu te laten opvangen door hun grootouders. Scholen

Leerlingen van de gemeentelijke basisscholen:

Als het niet anders kan, kan je gebruik maken van de opvangmogelijkheid in de school. Om dat te kunnen organiseren, moet je ten laatste op vrijdagmiddag voor 15 uur de aanwezigheid van je kind voor de komende week doorgeven. Geef daarbij aan op welke momenten, welke dagen (van dinsdag tot en met maandag) je kind naar school komt. Gelieve ook zeker de naam van je kind(eren), de klas en de afdeling (Heikant of De Stap) te vermelden. Dat mail je naar directie@gemeenteschoolberlaar.be of leen.vandessel@berlaar.be. De dagen die je doorgeeft zijn niet bindend. We zullen week na week deze informatie opnieuw opvragen zodat de situatie elke week bekeken kan worden.

We wensen hierbij te herhalen dat je kinderen thuis houden de absolute voorkeur geniet. Dat is de beste maatregelen om de verspreiding tegen te gaan. Enkel als je écht geen alternatief hebt, kan je terecht in de school voor opvang.

Ook BKO Roefels blijft open op dezelfde, gewoonlijke uren, maar ook hier geven we heel duidelijk het advies om je kinderen thuis te houden wanneer dat kan!