Een boom voor iedere inwoner met ‘Bloeiend Berlaar'

Eind vorig jaar werd de campagne 'Bloeiend Berlaar' in het leven geroepen om onze gemeente groen en landelijk te houden. De voordelen van groen zijn bij ieder van ons gekend, we zijn gezonder en voelen ons gelukkiger en minder gestresseerd. Bomen hebben een temperende werking op het klimaat, zorgen voor een betere luchtkwaliteit en zijn beeldbepalend. Redenen genoeg om snel jouw boom te bestellen!

Hoe bestellen?

Op de infofiche vind je een assortiment van een viertal soorten bomen, een aanbod voor zowel grotere als kleinere tuinen. Bestellen kan tot maandag 12 oktober via het bestelformulier dat je terugvindt in De Kiosk (editie september - oktober) of via de webshop. Het bestelformulier kan je ook hier vinden, waar je het kan downloaden en ingevuld aan ons terug bezorgen via mail (milieu@berlaar.be). Wie geen computer heeft kan z’n formulier deponeren in de brievenbus van Markt 1, ten aanzien van de dienst Milieu.

De bomen kunnen afgehaald worden op zaterdag 14 november tussen 9 en 12 uur bij het gemeentelijk magazijn (Hellegatstraat 1). Voorwaarden voor deze actie:

  • Per adres kan je 1 boom bestellen;
  • Plant de boom binnen de grenzen van de gemeente Berlaar;
  • Plant de boom op minimum 2 meter van de perceelsgrens.