Boekvoorstelling "Healthy & tasty" door Myriam Van Dyck

Op zaterdag 22 april stelt auteur Myriam Van Dyck haar boek 'Healthy & Tasty' voor in Standaard Boekhandel Berlaar. Ze beantwoordt al je vragen en laat je enkele recepten proeven. Iedereen die het boek dan aankoopt krijgt bovendien een leuk verrassingscadeautje. Tot dan! Healthy & Tasty Ben je op zoek naar een andere, gezonde manier van koken? Dan heb je nu het juiste kookboek gevonden. • De ...


Waar
Standaard Boekhandel
Dorpsstraat 17A, 2590 Berlaar
Wanneer
This event is finished.
Prijs
Gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
sb.berlaar@standaardboekhandel.be
Fax: 03 385 07 67
Age
19+

Op zaterdag 22 april stelt auteur Myriam Van Dyck haar boek 'Healthy & Tasty' voor in Standaard Boekhandel Berlaar. Ze beantwoordt al je vragen en laat je enkele recepten proeven.

Iedereen die het boek dan aankoopt krijgt bovendien een leuk verrassingscadeautje. Tot dan!

Healthy & Tasty
Ben je op zoek naar een andere, gezonde manier van koken? Dan heb je nu het juiste kookboek gevonden.

• De lekkere, gezonde gerechten voor elke dag zet je in geen tijd op tafel. Met de meer feestelijke recepten maak je vast en zeker indruk op je vrienden en familie.
• Groenten spelen de hoofdrol, want met minstens 70% groenten op je menu hou je het zuur-base-evenwicht van je lichaam in balans.
• Een inleidend hoofdstuk zet alle basics over gezonde voeding klaar en helder op een rij. Wat zijn koolhydraten, vetten en eiwitten? Hoe zit het met het zuur-base-evenwicht? Wat zijn omstreden additieven? Kies je voor bio of niet?
• Voor elke seizoen geeft dit boek je inspiratie om lekker en gezond te eten.
• Bij bijna elk recept staan gezonde weetjes over een of meerdere ingrediënten.

Liesbeth Leysen en Myriam Van Dyck zijn voedings- en gezondheidsconsulenten die houden van lekker maar vooral gezond eten. Ze weten hoe belangrijk gezonde voeding is voor een mens en hopen dat de recepten in dit kookboek je veel leren over hoe je bewuster met voeding kan omgaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be