Enthousiaste handelaars gezocht voor Weekend van de Klant en kerstshopping met kerstmarkt

Samen met de Berlaarse handelaars organiseert het gemeentebestuur dit najaar enkele leuke evenementen. Eind september verwennen we namelijk de trouwe klanten tijdens het Weekend van de Klant en op vrijdag 22 december vindt de tweede editie van de kerstshopping met kerstmarkt plaats!

Weekend van de Klant

Tijdens het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 staat in Berlaar het Weekend van de Klant op het programma. De federaties Comeos (Sunday Shopday) en UNIZO (Dag van de klant) slaan op die dagen de handen in elkaar en brengen het beste van hun evenementen samen in een heel weekend shopplezier. Berlaar gaat voor nog meer winkels en nog meer plezier. Meedoen is dus de boodschap!

Als handelaar kan je jezelf voor deze actie inschrijven via www.weekendvandeklant.be/nl/handelaar. Vermeld bij je inschrijving zeker de openingsuren van je winkel op beide dagen, de acties of attenties die je zal aanbieden en wanneer je dit doet. Ook als je geen lid bent van Comeos of Unizo kan je deelnemen! Elke handelaar die tijdig inschrijft via de website krijgt een pakketje met promomateriaal met onder andere een affiche, een raamsticker en een pakketje ballonnen.

Kerstshopping met kerstmarkt

Op vrijdag 22 december 2017 organiseren we voor de tweede maal een kerstshopping met kerstmarkt op en rond het dorpsplein in Berlaar. Het evenement vindt plaats van 18 tot 24 uur. We doen dan ook een warme oproep aan alle verenigingen en scholen van Berlaar om hier aan deel te nemen en een kraampje te plaatsen rond het plein. Maar uiteraard willen we in eerste instantie alle Berlaarse handelaars aanmoedigen om deel te nemen aan de kerstshopping. De handelaars in het centrum kunnen deelnemen door hun winkel die dag langer open te houden of door een kraampje voor hun etalage te plaatsen.

De handelaars van buiten de kern kunnen deelnemen door een kraampje op het traject van de kerstshopping te plaatsen. Tijdig inschrijven voor deelname aan dit kerstevenement is noodzakelijk en doe je via www.berlaar.be/kerstshopping2017

Het gemeentebestuur zorgt voor een gezellige kerstsfeer met sfeerverlichting, aangepaste muziek en leuke straatanimatie. Uiteraard wordt er net als vorig jaar ook aan de kinderen gedacht! Er zal kinderanimatie voorzien worden én de Kerstman komt opnieuw op bezoek.

Heb je vragen over één van deze acties? Stuur dan een mailtje naar anja.hermans@berlaar.be of bel naar 03 410 19 00 en vraag naar Anja. 

Gepubliceerd op 10/08/2017