Gemeente Berlaar

laatst bijgewerkt op dinsdag, 22/04/2014 - 9:33u

Cadeautip: de Berlaarbon

Op zoek naar een origineel cadeau? Koop dan de Berlaarbon aan het onthaal van het gemeentehuis. Met deze bon kan je terecht bij de lokale handelaars. Op die manier doe je iemand een plezier én steun je tegelijk de lokale middenstand.  

Lees meer.

   

Seniorenreis naar Ieper

Op dinsdag 1 juli 2014 organiseert de gemeente Berlaar een uitstap naar Ieper voor alle 55+ers. Deze busuitstap omvat een ontbijt, stadswandeling, middagmaal, de mogelijkheid om het In Flanders Fiels Museum te bezoeken en een avondmaal. De bussen vertrekken in Berlaar om 7.30 uur, er zijn verschillende opstapplaatsen. Inschrijving en betaling moeten voor 2 juni binnengebracht worden aan het onthaal van het gemeentehuis.

Lees meer.

   

Openbaar onderzoek mobiliteitsplan Berlaar

Door gewijzigde visies en een verhoogde verkeersdrukte in de gemeente besloot het gemeentebestuur het gemeentelijk mobiliteitsplan te actualiseren. Van 22 april tot 5 juni 2014 wordt er hierover een openbaar onderzoek georganiseerd. Inwoners kunnen het plan tijdens die periode inkijken en mogen hun opmerkingen doorgeven via mobiliteit@berlaar.be. Het plan wordt op 29 april om 19.30 uur toegelicht in de refter van de gemeentelijke basisschool in Berlaar-Heikant (Aarschotsebaan 60).

Lees meer

Gezocht: groene peters en meters!

Zwerfvuil in Berlaar is een probleem. De gemeentelijke groendienst probeert Berlaar netjes te houden, maar kan niet overal tegelijk zijn. Daarom een oproep naar vrijwilligers die het goede voorbeeld willen geven en groene peter/meter willen worden van een stukje Berlaar. Heb je zin om zelf een wegberm, speelplein of perkje in je buurt proper te houden? Neem dan contact op via 03 410 19 33 of brenda.deflem@berlaar.be. We voorzien uitleg en materiaal. Elk engagement is welkom!  


Verkiezingen 25 mei 2014

De verkiezingswebsite is online! Hier vind je alle formulieren en nuttige informatie.

www.berlaar.be/verkiezingen

   

   

NIEUWE LOCATIE STEMBUREAUS!

De verkiezingen zullen doorgaan in de Sporthal 't Stapveld, Pastorijstraat 62 en de Sportschuur, Heistsebaan 83. De locatie van jouw stembureau vind je op je kiesbrief.

Gezocht: vrijwilligers voor 11 juli-viering

De gemeente Berlaar is op zoek naar vrijwilligers die de 11-juliviering mee vorm willen geven. De viering zou plaatsvinden op donderdag 3 juli 2014. Kandidaten mogen zich aanbieden bij de cultuurdienst, Markt 3 te 2590 Berlaar (03 410 19 07 of cultuur@berlaar.be).

Openbaar onderzoek RUP Zonevreemde Sport en Recreatie fase 2

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Berlaar maakt bekend dat er een openbaar onderzoek wordt ingesteld betreffende het ontwerp gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) "Zonevreemde Sport en Recreatie fase 2".

Meer info.

Openbaar onderzoek RUP Pastorijstraat

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Berlaar maakt bekend dat er een openbaar onderzoek wordt ingesteld betreffende het ontwerp gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) "Pastorijstraat".

Meer info.

Openbaar onderzoek RUP Zonevreemde bedrijven fase 1

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Berlaar maakt bekend dat er een openbaar onderzoek wordt ingesteld betreffende het ontwerp gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) nr. 1 "Zonevreemde Bedrijven fase 1".

Meer info.

Openbaar onderzoek RUP KMO-zone De Hutten

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Berlaar maakt bekend dat er een openbaar onderzoek wordt ingesteld betreffende het ontwerp gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) "KMO-zone De Hutten (herneming)".

Meer info.